OMBRO INTERIOR

Alles voor een volledige make-over van uw woning.

Officiële partner

Ombro Interior

Onze geschiedenis begon 60 jaar geleden met glashandel Vandenbulcke in Brugge. Daarna evolueerden we met Belisol, een vooraanstaande verdeler van ramen en deuren, naar een gevestigde raamleverancier met diverse vestigingen in West – Vlaanderen.

Het verhaal van Ombro ontvouwde zich in 2007 in Belisol Oostende, dankzij de vruchtbare samenwerking met Brustor. De opening van onze eigen Ombro toonzaal in Brugge betekende de ware doorstart van ‘Ombro’, zoals we nu bekend staan: een voortrekker op het gebied van kwaliteit, vakmanschap, prijszetting en service.

Met trots kunnen we zeggen dat Ombro momenteel reeds beschikt over 6 toonzalen (Brugge, Oostende, Oostduinkerke, Grimbergen, Leuven en Sint- Pieters-Leeuw) en 3 magazijnen. En we blijven niet stilstaan.

Bovendien introduceerden we in 2023 met enthousiasme Ombro Interior, met specialisatie in op maat gemaakt meubilair voor zowel binnen als buiten, glazen en stalen binnendeuren, een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, giet–, vinyl- en parketvloeren, traprenovatie, spanplafonds,…. kortom alles voor een volledige make-over van uw woning.

Lees meer

Aanhuis.be

Vanaf juni 2024 lanceren we de samenwerking met Aanhuis.be, een onderneming die gespecialiseerd is in complete woninginrichting.  Ze bieden een breed assortiment aan producten zoals vloeren, raamdecoratie, kasten op maat, … 

Als trotse partner van Aanhuis.be zijn wij het rechstreekse aanspreekpunt voor al je projecten.

Vraag hier onze nieuwe brochure aan.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U UW PROJECT IN DETAIL BESPREKEN?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.