Wanden voor terrasoverkappingen

Jouw terrasoverkapping kun je perfect met wanden voorzien.

Zo heb je niet alleen de zon onder controle, maar ook de wind. Ombro biedt een schuifwand in vol glas aan, een kaderloos systeem voor een eenvoudige bediening. De wand creëert een panoramazicht zonder storende frames. Het systeem wordt bovenaan geleid en is verkrijgbaar met 2,3,4 of 5 rails. Afhankelijk van het aantal panelen, van 2 tot 10.

De schuif-/draaiwand in vol glas is een hangend, profielloos systeem waarbij alle glaswanden verschuifbaar zijn in hoeken van 90° tot 180°. De panelen kun je naar links of naar rechts openen en draaien als pakket naar binnen of buiten. Het is mogelijk om de bodemrail in de vloer te verzinken als drempelvrije variant.

Bij de houten schuifwanden van Ombro worden de zijwanden van de terrasoverkapping in gelijkmatige houten panelen verdeeld. Zo heb jij de controle over de toegang tot jouw terras, net zoals bij een deur. Schuif je de wanden volledig open, dan krijg je een transparante look. Gesloten geniet je van totale privacy met toch voldoende ventilatie en zicht. De duurzame houten lamellen vormen een warm geheel met de effen aluminium lakafwerking van de terrasoverkapping. Een oase van rust.

Onze Solarlux Wanden voor terrasoverkappingen

Volglas - Schuifwand

Het betreft een kaderloos, staand volglas –systeem voor een eenvoudige bediening. Het systeem creert een panoramazicht zonder storende frames.

Volglas - Schuif-Draaiwand

Hangend profielloos volglas systeem met 1 rail waarbij alle glaswanden verschuifbaar zijn om hoeken van 90° tot 180° graden.
 

Onze StyleShutters Wanden voor terrasoverkappingen

Houten schuifwanden

De zijwanden van de terrasoverkapping worden hierbij verdeeld in gelijkmatige houten panelen die, naargelang de wens naar privacy, meer of minder opening toelaten.

Heeft u vragen of wilt u uw project in detail bespreken?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer