Horizontale lamellen

Breng warmte en schoonheid van de natuur in jouw woning.

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor horizontale jaloezieën op maat. Deze zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur.
 

FILTER HET DAGLICHT

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

NATUURLIJKE MATERIALEN

Jaloezieën, ofwel horizontale lamellen, kunnen in drie verschillende materies gevraagd worden. Ze bestaan in PVC, aluminium en hout, met andere woorden passend bij verschillende interieurstijlen. Van een modern tot een klassiek interieur. Houten jaloezieën geven je interieur direct een warme uitstraling, terwijl aluminium de ideale materie is voor keuken en/of badkamer.
 

CREËER DE SHUTTERLOOK

Op zoek naar shutters, maar past dit niet bij jouw raam? Houten jaloezieën met 65 mm lamellen creëren een shutterlook. De brede lamellen hebben de uitstraling van een shutter, maar de eigenschappen van een jaloezie.

Campaert Live IN

Campaert Live IN Horizontale lamellen

De firma Campaert werd in 1951 opgericht door Frans Campaert, die begon met de distributie van drogisterijproducten zoals oliedoek, deurmatten en aanverwante producten. Later is de focus verschoven naar tapijten en vloerbedekkingen. Het assortiment werd later uitgebreid met behangpapier en later met decoratieve stoffen.
Heeft u vragen of wilt u uw project in detail bespreken?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer