Verticale lamellen

Elegante eenvoud voor grotere ramen.

Verticale Jaloezieën vormen een stijlvolle en praktische oplossing voor standaardramen, schuifdeuren en grote ramen die van de vloer tot het plafond reiken. Van het licht genieten is geweldig, maar soms is extra bescherming tegen de zon nodig, omdat een kamer door grote ramen oncomfortabel warm kan worden.. Kies voor lamellen van aluminium of pvc met de combinatiedesigns om een individuele look te verkrijgen.

Lamellen zijn het ideale raamdecoratie product voor grote raampartijen. Lamellen filteren het daglicht prachtig en gesloten biedt het voldoende privacy.

PERFECT VOOR ALLERLEI RAAMVORMEN

Lamellen op maat zijn de perfecte keuze voor rechte ramen, een boograam/toograam en trapezium ramen. Een trapezium raam heeft de vorm van een driehoek en heeft dus schuine kanten.
 

COMBINEER TEXTIELE LAMELLEN MET ROLGORDIJNEN

Meerdere stoffen uit de textiele lamellen collectie zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Je kunt deze raamdecoratie producten dus perfect met elkaar combineren.
 

GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD

De verticale lamellen houden minder stof vast dan horizontale lamellen (jaloezieën). Daarnaast zijn kunststof lamellen antistatisch, waardoor de lamellen stof- en vuilafstotend zijn. Super makkelijk in onderhoud dus!

Campaert Live IN

Campaert Live IN Verticale lamellen

De firma Campaert werd in 1951 opgericht door Frans Campaert, die begon met de distributie van drogisterijproducten zoals oliedoek, deurmatten en aanverwante producten. Later is de focus verschoven naar tapijten en vloerbedekkingen. Het assortiment werd later uitgebreid met behangpapier en later met decoratieve stoffen.
Heeft u vragen of wilt u uw project in detail bespreken?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer